Panierka Panko | Lobo

panierka panko

Panierka Panko (Breadcrums Panko)
Panierka według japońskiej receptury w formie płatków.

masa netto: 200g
masa netto: 1 kg

 

Dzięki oryginalnej formule smażona potrawa wchłania mniej tłuszczu, jest lżejsza, zdrowsza i bardziej krucha.

Sposób użycia: Używać jak każdą panierkę. Smażyć do uzyskania złocistego koloru.

Skład: mąka pszenna 81,2%, skrobia kukurydziana 6,5%, uwodorniony olej palmowy 6%, zmodyfikowana skrobia z tapioki 4%, cukier 0,75%, sól 0,75%, polepszacz pieczywa, drożdże

Wartości odżywcze

Miara:
100 g
Wartość energetyczna:
1712 kJ / 406 kcal
Tłuszcze:
7,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
6,3 g
Węglowodany:
70 g
- w tym cukry:
4,1 g
Błonnik:
5,0 g
Białko:
12 g
Sól:
0,82 g

Żródło: dane producenta