Wartości odżywcze wg producenta - cukier palmowy

Wartości odżywcze

Cukier palmowy
opakowanie: 200 g % dziennego zapotrzebowania*
  100 g miara:
1 łyżka = 4 g
 
miar na opakowanie:   50  
wartość energetyczna: 375 kcal 15 kcal  
białko: 0 0  
tłuszcze: 0 0  
- kwasy tłuszczowe nasycone: 0 0  
- kwasy tłuszczowe trans: 0 0  
węglowodany: 100 g 4 g  
- błonnik: 0 0  
- cukry: 100 g 4 g  
Wapno (Ca): 500 mg 20 mg  
Żelazo (Fe): 9 mg 0,36 mg  
sód: 0 0  
Witamina A (IU): 0 0  
Witamina C: 0 0  
cholesterol: 0 0  

*) Dzienne potrzeby organizmu liczone dla diety 2.000 kcal



Za: USDA Branded Food Products Database, Release September, 2016