Makaron ryżowy wstążka | Cock

Makaron ryżowy wstążka

Makaron ryżowy wstążka (Rice Sticks)
Delikatny makaron w trzech szerokościach. Używany jako dodatek do zup, mięs oraz wszelkich sałatek.

masa netto: 375g
- Szerokość: 1 mm
- Szerokość: 3 mm
- Szerokość: 5 mm

 

Czytaj więcej...

Makaron ryżowy nitka | Cock

makaron ryżowy nitka 220
makaron ryżowy nitka 500

Makaron ryżowy nitka (Rice Vermicelli)
Klasyczne Vermicelli w postaci wyjątkowo cienkich, półprzezroczystych nitek.

masa netto: 220g
masa netto: 500g

 

Czytaj więcej...

Makaron nitka z ryżu nieczyszczonego | Cock

Makaron ryżowy nitka z ryżu brązowego

Makaron ryżowy nitka z ryżu brązowego(Brown Rice Vermicelli)
Klasyczne Vermicelli w postaci cienkich, brązowawych nitek zawierających błonnik i mikroelementy nieobecne w ryżu oczyszczonym.

masa netto: 220g

 

Czytaj więcej...

Makaron chiński - vermicelli | Rui fang

Makaron chiński vermicelli

Makaron chiński Vermiszeli (Longkou Vermicelli)
Vermiszel wyprodukowany z wysokiej jakości fasolki Mung. Charakteryzuje się przyjemną dla oka przezroczystością oraz czystym i wykwintnym smakiem. Stanowi doskonały dodatek do zup, mięsa oraz wszelkich sałatek w połączeniu z sosem sojowym lub sosem chili.

masa netto: 300g

 

Czytaj więcej...

Papier ryżowy do sajgonek | Cock

papier ryżowy

Papier ryżowy (Rice Paper)
Cienkie płaty ryżowe służące do zawijania dowolnego farszu w celu bezpośredniego spożycia lub głębokiego smażenia. Używany również jako podłoże do pieczenia delikatnych ciasteczek. Stanowi podstawę przygotowania popularnych wietnamskich sajgonek.

masa netto: 454g

 

Czytaj więcej...

Makaron chinski bialy | Cock

makaron chiński biały

Makaron chiński biały (Chinese Noodle white)
Delikatny makaron w postaci długich, cienkich nitek. Najczęściej dodawany do zup, smażony lub podawany z dodatkami.

masa netto: 454g

 

Czytaj więcej...

Makaron chinski żółty, z kurkumą | Cock

makaron chiński żółty

Makaron chiński żółty (Chinese Noodle yellow)
Delikatny makaron w postaci długich, cienkich nitek. Najczęściej dodawany do zup, smażony lub podawany z dodatkami.

masa netto: 454g

 

Czytaj więcej...

Makaron chiński - vermicelli | Lucky Pagoda

makaron chinski sojowy
Makaron chiński

Makaron chiński (Longkou Vermicelli, Bean Thread Vermicelli, Cellophane Noodles)
Cienkie, przezroczyste nitki. Używany jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelkich sałatek najczęściej w połączeniu z sosem sojowym.

masa netto: 100g
masa netto: 250g
masa netto: 1000g

 

Czytaj więcej...

Makaron sojowy wstążka

Makaron sojowy wstążka

Makaron sojowy wstążka (Pure Green Bean Sheets)
Makaron używany jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelkich sałatek najczęściej w połączeniu z sosem sojowym lub chili.

masa netto: 227g

 

Czytaj więcej...