Twój koszyk jest pusty

Marynata do dziczyzny

marynata dzikamarynata dzika
Cena sprzedaży z rabatem
6,25 zł
Cena bez VAT:5,79 zł
Rabat
Opis

Sposób użycia: Porcja mieszanki na 1 do 2 kg mięsa. Składniki mieszanki drobno pokruszyć, dzięki czemu uzyskają wyjątkowy aromat. Dodać 5 do 7 łyżek soku z cytryny, 3 do 5 łyżek wiśniówki lub koniaku i całość wymieszać. Otrzymaną w ten sposób marynatą natrzeć mięso. Odstawić w chłodne miejsce najlepiej na 2 - 3 dni. Tak przygotowane mięso należy piec w piekarniku w temperaturze 200 stopni C przez ok. 2 godziny. Można też mięso przed pieczeniem zawinąć w folię aluminiową, pieczeń będzie wtedy bardziej soczysta i krucha.

Skład: pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy, cebula suszona, czosnek suszony, goździki, jałowiec w ziarnach, kolendra, cukier kandyzowany, sól naturalna.

Kod produktu: 76111

Opinie

Nikt jeszcze nie recenzował tego produktu.