Opis Mieszanka aromatycznego tajskiego czosnku, chili, oleju i przypraw. Pasta jest pikantna i aromatyczna, doda egzotycznego smaku każdej potrawie. Używana powszechnie w zupach, z makaronami, warzywami i w potrawach smażonych. Można ją również użyć do przygotowania pikantnych sosów dip.
Sposób użycia: Dodać łyżeczkę lub dwie pasty do wszelkich rodzajów makaronów. Można ją rozgrzać na patelni lub woku przed smażenie mięsa lub owoców morza.
Składniki: chili 37,25%, olej sojowy 22%, czosnek 20%, sól 14,40%, cukier 5%, substancja wzmacniająca smak: MSG (E261) 1%, sos sojowy 0,3%, substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202) 0,05%
Ostrzeżenie alergiczne: zawiera pszenicę i soję
Typowe wartości odżywcze
Wartość energetyczna:
2039 kJ / 494 kcal
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
6,8 g
Źródło: dane producenta
Opakowanie zbiorcze: 24 szt.