Podstawa najbardziej uniwersalnego tajskiego curry.
masa netto: 50g
marka: Cock
Baza prawdopodobnie najpopularniejszego tajskiego curry.
masa netto: 50g
marka: Cock
Pasta do wyrobu aromatycznego, łagodnego curry o indyjskich korzeniach.
masa netto: 50g
marka: Cock
Podstawa popularnej, słodko-kwaśnej zupy z Tajlandii.
masa netto: 50g
marka: Aroy-D
Gotowy sos do zielonego curry. Po dodaniu mięsa i warzyw otrzymamy charakterystyczną dla Tajlandii, pikantną i aromatyczną potrawę.
pojemność: 250 ml
marka: Aroy-D
Gotowy sos do czerwonego curry. Po dodaniu mięsa i warzyw otrzymamy charakterystyczną dla Tajlandii, aromatyczną potrawę.
pojemność: 250 ml
marka: Aroy-D
Gotowy sos do curry Massaman. Po dodaniu mięsa, warzyw i orzeszków ziemnych otrzymamy potrawę uznawaną za jedną z najlepszych na świecie.
pojemność: 250 ml
marka: Aroy-D
Pasta do przygotowania curry rybnego, której charakterystycznym składnikiem jest imbir chiński (kra-chai).
masa netto: 50g
marka: Cock
Pasta do jednego z najbardziej popularnych tajskich curry.
masa netto: 50g
marka: Aroy-D